Friday, May 6, 2011

New Update

Ya Allah dah bersarang dah blog aku ni ...dah lama x dijenguk blog aku ni ..
syukur Alhamdulillah ada lg blog aku ..ingatkan dah kena delete ..hehe

Skrg ni life aku as a student dah berahkir...
tanggl 4/5/2011 ari 2 aku dpt result , 
maka dgn itu abis la sengsara aku as a student ..kui,kui,kui
result aku ok la ..x de la gempaq sngt ..
2 la result bila org study tp aku tngk movie
korg byagkan waktu org duk syok2 study 2 aku blh abiskan 3 drama korea 
haha, melampau ke x aku ni ..apa pn let bygone bygone..

Thanz to all the lecturers yg mengajar aku ..
aku hargai sngt2 ..
roomate, roomate sebelah,member2 aku yg x segan silu bagi semangat 
thanz u all ..
ma n abah yg bagi semangt tuk belajar ..love both of u ...

Now aku duk tanam aggur la 
x thu la rezeki aku kat mana ...
hopefully dlm 2,3 mggu ni dpt la keje ..blh la kumpul duit ..
'nak wat apa ngn duit tu shahida'dlm kepala otak aku berfikir
hati kecil aku menjawab 'apalagi kumpul nak kawin la'..haha

sampi kat sini dulu lah update aku ...
lain x klu ada mood update lg ..bye2









2 comments:

  1. salah tu daa..byr ptptn dulu..kikiki~

    ReplyDelete
  2. ptptn aku ada org tolong byr kan ..kui,kiu,kui

    ReplyDelete